Krediti

krediti

Stambeni krediti

kredit za kupovinu stana, kuće, nadogradnju...

Kreditigotovinski krediti

Stambeni krediti

bankeosiguranje
štednjahipoteka

PODRŠKA POMOĆI IZMEĐU ODREĐENE SERIJE22.01.2018
PODRŠKA POMOĆI IZMEĐU ODREĐENE SERIJE22.01.2018
PODRŠKA POMOĆI IZMEĐU ODREĐENE SERIJE22.01.2018
Financiranje pomoći između pojedinaca22.01.2018
Financiranje pomoći između pojedinaca22.01.2018

Vijesti iz financija:

Error: Nema RSS.

Stambeni krediti

Stambeni krediti su krediti za kupovinu, nadogradnju i uređenje isključivo nekretnine za stanovanje. Ako ste se u životu našli u situaciji da ste htjeli kupiti kuću ili stan ili je jednostavno adaptirati, a niste imali novca ili dovoljno novca s kojim biste to mogli realizirati. Izradili smo za Vas najbolju i najpovoljniju ponudu za financiranje Vašeg stambenog prostora bez čekanja! Naime, dosadašnja procedura kojom se od Vas očekuje da štedite najmanje 24 mjeseca, mijenja se utoliko što Vam se kredit odobrava odmah!

Stope rasta bankarskih kredita stanovništvu u Hrvatskoj i dalje se usporavaju, pa je tako krajem studenoga godišnja stopa rasta kredita banaka odobrenih stanovništvu iznosila 10,2 posto, pri čemu se godišnja stopa rasta stambenih kredita spustila na 12,1 posto. Prema najnovijim podacima Hrvatske narodne banke, stanovništvo je kod banaka krajem studenoga imalo ukupno 123,4 milijarda kuna kredita. U kreditima stanovništvu s više od 40 posto su zastupljeni stambeni krediti koji su u razdoblju od godinu dana porasli za oko 7 milijardi kuna ili za 17,5 posto.

Dosadašnja praksa kojom se za realizaciju kredita očekivalo da štedite minimalno 2 godine promjenila se. Sada Vam se nudi jedinstvena ponuda za financiranje stambenog prostora bez čekanja.
Krediti se odobravaju odmah! Stambena štedionica za odobravanje stambenih kredita ne potražuje vlastita sredstva kao uvjet za dobivanje kredita! Stambeni krediti za međufinanciranje mogu se odobriti svim kreditno sposobnim državljanima Republike Hrvatske sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj na temelju Ugovora o stambenoj štednji. Komitenti za realizaciju kredita za međufinanciranje ne moraju raspolagati vlastitim sredstvima. Sudionici kreditnog slučaja u trenutku konačne otplate ne smiju biti stariji od 72 godine. Gotovinski krediti se odobravaju na period od 3. - 30. godina. Rokovi otplate stambenih kredita se razikuju ovisno o modelu stambenog kredita. Ukoliko tražite kredit za kupovinu nekretnine onda je moguće doboti rok za otplatu stambenih kredita do 30. godina ovisno o Vašoj starosnoj dobi. Ako ste pak zatražili stambeni kredit za renoviranje, obnovu ili nadogradnju nekretnine, apartmana, kuća, stanova, vila onda je rok za povrat stambenog kredita znatno manji.
Prednosti stambenih kredita su fiksna kamatna stopa, obračun kamata uvijek na preostali saldo duga, što omogućuje uštedu u slučaju uplate izvanrednih iznosa na račun kredita, bez naknade za prijevremenu otplatu, sve naknade i troškovi (osim troška procjene vrijednosti nekretnine i troškova javnog bilježnika) podmiruju se kroz mjesečne otplatne rate kredita, što znači da komitenti prije realizacije kredita nisu izloženi dodatnom trošku za podmirivanje naknade za stavljanje kredita na raspolaganje ili drugih naknada, baš kao što se ni iznos kredita za isplatu ne umanjuje za iznos troškova i naknada, bez interkalarne kamate.

Hipotekarni krediti
Gotovinski krediti
Namjena stambenog kredita može biti isključivo za kupnju i komunalno uređenje građevinskog zemljišta, za kupnju obiteljskih kuća i stanova, za adaptaciju i uređenje obiteljskih kuća i stanova, za izgradnju i dovršenje obiteljskih kuća i stanova, za opremanje obiteljskih kuća i stanova ili za otplatu stambenih kredita drugih banaka registriranih u Republici Hrvatskoj.
Dokumentacija potrebna za realizaciju stambenih kredita se razlikuje ovisno o statusu Vaše firme u kojoj ste zaposleni. Zaposlenicima u D.D., državnim tvrtkama ili u D.o.o. sa više od 50 zaposlenika je potrebno najmanje papirologije. Dok zaposlenici u D.o.o. sa manje od 50 zaposlenika i zaposlenici u obrtima trebaju znatno više dokumentacije.

Kredit © 22.01.2018 krediti apartmani štednja štednja gotovinski krediti gotovinski krediti hipotekarni krediti hipotekarni krediti stambeni krediti stambeni krediti hipoteka hipoteka banke banke leasing leasing osiguranje osiguranje

Krediti i zajmovi
Najčešći podizani kredit ili zajam je taj kojem je cilj trenutno zadovoljiti potrebu pojednica za manjim ali hitno potrebnim novčanim sredstvima. Tipični takav kredit je npr. 7.000,00 kn na rok od 6 mjeseci, nije potreban jamac već samo isprava iz koje su vidljivi mjesečni prihodi. Prilikom podizanja kredita kod banke trebaćete većinom istu dokumentaciju. Vrste kredita mogu biti: Nenamjenski gotovinski krediti, Stambeni krediti, Hipotekarni krediti, Potrošački krediti, Krediti ili leasing za kupnju motornog vozila, Lombardni krediti, Krediti za poticanje poljoprivrede, Krediti za turizam, Studentski krediti. Kod gotovinskom nenamjenskog kredita jamci nisu potrebni a banke nude vrlo veliki izbor takvih kredita, a s obzirom na prilično jednostavnu papirologiju, odobravaju ih u vrlo kratkom roku, često i bez depozita.